top of page

Keuken Wrappen Voor en Na

keukenwrapper keukencoat aan het keuken wrappen.png

Keukencoat | Keuken Wrappen: Voor & Na Successen

Transformeer Jouw Keuken: Ontdek Onze Projecten van Heel Nederland tot België

Ontdek de kunst van transformatie in onze galerij van Voor en Na projecten. Van het aanpakken van loslatende folie op keuken frontjes tot het voltooien van indrukwekkende keuken wrappen projecten, onze portfolio getuigt van onze expertise door heel Nederland en België. Elke makeover, of het nu gaat om een zwarte houtlook keuken wrap of een nauwkeurige keuken profiel wrap, weerspiegelt onze toewijding aan duurzame keukenvernieuwing. Laat je inspireren door de diversiteit en het vakmanschap van onze afgeronde projecten en zie hoe we keukens transformeren in elk hoekje van het land.

binnendeur_wrappen_keuken_vinyl_keukendeuren_wrappen-voor_keuken_wrappen_zwolle_mat_geverf

Verlossing van Vingerafdrukken: Hoogglans Grijs Transformeert naar Mat Lichtgroen

  • In het hart van Amsterdam namen we de uitdaging aan om een glanzende, hoogglans grijze keuken, geplaagd door vingerafdrukken, te transformeren in een oase van rust met mat lichtgroen

  • Deze keukenupgrade illustreert niet alleen onze expertise in het aanbrengen van duurzame en onderhoudsvriendelijke wrapfolie, maar ook onze vaardigheid in het creëren van een serene ruimte die perfect past bij het levendige stadsleven.

Keuken met Loslatende Folie naar Mat Zwart Houtlook Wrappen in Rotterdam

Geconfronteerd met een keuken in Rotterdam waar de folie losliet door verouderde lijm, hebben we de fineerlaag zorgvuldig vervangen door een duurzame mat zwart houtlook wrap. Deze aanpak pakt niet alleen de kern van het probleem aan - lijm die zijn kracht verliest onder invloed van vocht en hitte - maar transformeert ook het uiterlijk naar modern en onderhoudsvriendelijk. Het resultaat is een vernieuwde keuken die zowel stijlvol als bestendig is.

afzuigkap_vervangen_aanrechtblad_plakfolie_keuken_wrappen_before_after-voor_keuken_wrappen
plakfolie_keukenkast_plakfolie_voor_keukenkastjes_aanrechtblad_wrap_kastje_voor_magnetron-

Van Verouderd Groen naar Moderne Klasse: Zijde Mat Antraciet Transformatie in Utrecht

Een keuken in Utrecht, voorheen gehuld in een verouderde groene tint, kreeg een spectaculaire make-over die zowel elegantie als warmte uitstraalt. De keuze voor zijde mat antraciet, gecombineerd met subtiele houtlook accenten, heeft de ruimte omgevormd tot een centrum van moderne gezelligheid. Dit project illustreert onze vaardigheid in niet alleen het bijwerken van de kleur van een keuken, maar ook in het integreren van texturen die de algehele uitstraling verrijken. De metamorfose demonstreert onze expertise in moderne keukenwrapping en onze capaciteit om een unieke, gepersonaliseerde sfeer te creëren.

Keuken Wrappen van Wit naar Matzwart Houtlook in Amsterdam

In Amsterdam transformeerden we een traditionele witte keuken naar een trendy matzwarte houtlook. Deze keukenwrapping niet alleen verfrist het hart van het huis met een moderne uitstraling, maar biedt ook een duurzame oplossing tegen dagelijks gebruik. Het matzwarte oppervlak vermindert zichtbaarheid van vlekken en krassen, terwijl de houtlook warmte toevoegt. Dit project onderstreept onze expertise in keukenrenovaties en onze toewijding aan het creëren van functionele, stijlvolle keukens.

kunststof_kozijnen_zwart_keuken_taupe_mat_keukenkast_beveiliging-voor_wrappen_deuren_keuke
keukenkasten_plakfolie_keukenblad_wrap_keukenkast_plakfolie_keukenkastjes_plakfolie-voor_g

Keuken wrappen van Houtlook naar Betonlook

In Utrecht transformeerden we een eikenhouten keuken naar een elegante betonlook, inclusief achterwand en aanrechtblad, uitgevoerd in een donkere betonlook keukenwrap folie. Ons vermogen om panelen met profiel nauwkeurig te wrappen, onderscheidt ons van andere keuken wrap bedrijven. Deze expertise garandeert een uniforme, duurzame afwerking en tilt de moderne keukenmakeover naar een hoger niveau. Dit project bewijst onze leiderschap in complexe keukenrenovaties. Wrap je keuken wederom hierom bij Keukencoat.

Keuken Wrappen met Profiel van Wit naar Matzwarte Houtlook

In het hart van Amsterdam hebben we een witte keuken, geplaagd door loslatende folie op keuken frontjes, getransformeerd met een zwarte houtlook keuken wrap. Dit project benadrukt onze specialisatie in keuken fronten met profiel wrappen, een techniek die niet elk bedrijf aanbiedt. Door aandacht te besteden aan elk profiel, hebben we een duurzame keukenvernieuwing bereikt die de esthetiek van de keuken naar een hoger niveau tilt. Dit bewijst onze expertise in keuken wrappen in Amsterdam en heel Nederland en België. Ervaar onze toewijding aan het leveren van kwalitatieve en langdurige oplossingen.

folie_keukenkastjes_keukenkast_folie_folie_op_keukenkastjes-voor_folie_verwijderen_van_keu
bottom of page