top of page

VeelgesteldeVragen

Wat is keuken wrappen?

01

Keuken wrappen is het renoveren van je keuken door zelfklevende wrapfolie aan te brengen op oppervlakken zoals keukenkastjes, lades en aanrechtbladen. Deze techniek biedt een snelle, betaalbare manier om het uiterlijk van je keuken te veranderen zonder volledige vervanging.

Wat kost keuken wrappen?

02

De kosten voor keuken wrappen variëren tussen €700 en €3000, afhankelijk van de grootte van je keuken en de keuze van de wrapfolie. Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing voor keukenrenovatie.

Kan je alleen keukenkasten wrappen?

03

Nee, naast keukenkasten kun je ook aanrechtbladen, lades, en andere keukenoppervlakken wrappen. De mogelijkheden zijn veelzijdig, waardoor je een complete keukentransformatie kunt bereiken.

Welke stijlen wrap folie zijn er?

04

Er is een breed scala aan wrapfolie stijlen beschikbaar, van matte en glanzende afwerkingen tot texturen die marmer, hout, of metaal imiteren. Dit biedt eindeloze mogelijkheden voor persoonlijke stijlvoorkeuren.

Hoe lang gaat een keukenwrap mee?

05

Een professioneel aangebrachte keukenwrap gaat gemiddeld 8 tot 12 jaar mee. De levensduur kan variëren afhankelijk van het gebruik en onderhoud van de keuken.

Kan ik ervaringen zien van voor en na?

06

Ja, op onze website kun je door voor en na foto's bladeren om de impact van keuken wrappen te zien. Klik door voor inspirerende voorbeelden van getransformeerde keukens.

07

Wat is beter; keuken wrappen, verven of spuiten?

Keuken wrappen is vaak de beste keuze voor een snelle, budgetvriendelijke makeover zonder in te boeten aan kwaliteit of duurzaamheid, in tegenstelling tot verven of spuiten.

Kan ik mijn werkblad wrappen?

08

Ja, je kunt je aanrechtblad wrappen met speciale folie die bestand is tegen water en hitte, waardoor je keuken een volledig nieuwe look krijgt.

Hoe onderhoud ik mijn gewrapte keuken?

09

Het onderhouden van een gewrapte keuken is eenvoudig: gebruik een zachte doek en milde reinigingsmiddelen om de oppervlakken schoon te houden zonder de folie te beschadigen.

Wat houdt de garantie in bij Keukencoat?

10

Bij keukencoat ontvang je 6 jaar garantie op verkleuren, terugtrekken of breken, mits de onderlaag vrij is van gebreken. Dit biedt extra zekerheid op de duurzaamheid van je keukenwrap.

11

Kan je een keuken met profiel wrappen?

Het wrappen van een keuken met profiel is mogelijk, maar afhankelijk van het type profiel. Sommige landelijke keukens kunnen bijvoorbeeld beter gewrapt worden met autowrap folie dan met standaard keuken wrapfolie.

Keuken wrappen of nieuwe frontjes?

12

Keuken wrappen biedt een kosteneffectieve, snelle oplossing voor het updaten van je keuken, zonder de noodzaak voor nieuwe frontjes. Dit bespaart tijd en geld, terwijl je toch een frisse look krijgt

Ja, de wrapfolie kan verwijderd worden zonder schade aan de onderliggende oppervlakken, waardoor je in de toekomst gemakkelijk van stijl kunt veranderen.

Kan je na het wrappen de folie verwijderen?

13

keukenkastjes laten wrappen keukenblad keukencoat.png

Interesse gekregen in het laten wrappen van uw keuken?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ontdek de manier om uw keuken te renoveren & laat hem wrappen door Keukencoat. Jarenlange expertise, keuze uit ruim 500+ kleuren en stijlen & vaak al binnen één dag geregeld! Wat kost het wrappen van uw keuken? 

 

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan!

bottom of page