top of page

Keuken Wrappen door Keukencoat

De laagste prijsgarantie!

Bent u de verouderde kleur van uw keuken zat? Geef hem de ultieme betaalbare renovatie doormiddel van keukenwrap

VTWonen keuken wrappen.webp
rtl 4 keuken laten wrappen vt wonen keukencoat
Eigen huis en tuin keuken wrappen

Sluit u aan bij meer dan 2000 tevreden klanten!

VOOR

NA

Meubels wrappen

Deuren wrappen

Plafonds wrappen

Muren en wanden wrappen

Liften wrappen

Keukenkastjes wrappen

Werkbladen wrappen

Complete keuken wrappen

Kantine wrappen 

Kunststof kozijnen wrappen

keukencoat luxe banner keuken wrappen nederland belgie achtergrond-01.png
 • Wat houdt keuken wrappen precies in?
  Keuken wrappen is een innovatieve methode waarbij we een speciale, duurzame folie aanbrengen op keukenoppervlakken zoals kastjes en fronten. Deze techniek, ideaal voor een snelle en betaalbare make-over, biedt een breed scala aan designmogelijkheden – van elegante houtlook tot moderne betonlook. Het is een uitstekend alternatief voor een complete keukenrenovatie, omdat het de uitstraling van je keuken volledig kan veranderen zonder ingrijpende bouwwerkzaamheden.
 • Wat zijn de kosten van keuken wrappen?
  De kosten voor het laten wrappen van een keuken variëren doorgaans tussen de €700 en €2500. Deze prijsverschillen komen door factoren zoals de omvang van de keuken, de complexiteit van de panelen, de kwaliteit van de gebruikte wrapfolie, en de montagetijd van het project. Een grotere keuken of het gebruik van premium folies met specifieke afwerkingen zoals houtlook of betonlook kunnen de kosten verhogen, terwijl een eenvoudiger project voor een kleinere keuken aan de onderkant van dit prijsbereik kan liggen. Benieuwd wat de kosten zijn om uw keuken te laten wrappen? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!
 • Kan ik alleen mijn keukenkastjes laten wrappen?
  Nee, naast het wrappen van keukenkastjes, biedt Keukencoat de mogelijkheid om diverse onderdelen te wrappen, waaronder werkbladen, de complete keuken, en zelfs kantines. Bovendien kunnen we ook kunststof kozijnen, meubels, deuren, muren, plafonds en zelfs liften wrappen. Deze veelzijdigheid in onze diensten maakt het mogelijk om elk aspect van je ruimte te transformeren naar jouw stijl en voorkeur.
 • Welke stijlen zijn er beschikbaar voor keuken wrappen?
  Bij Keukencoat is er een uitgebreid assortiment aan stijlen voor keuken wrappen. Klanten kunnen kiezen uit traditionele designs zoals houtlook, moderne afwerkingen zoals betonlook, of zelfs meer unieke en opvallende patronen. Deze variëteit stelt je in staat om een keukenstijl te creëren die perfect aansluit bij je persoonlijke smaak en het interieur van je woning.
 • Hoe lang gaat wrapfolie op keukenkastjes mee?
  Wrapfolie van hoge kwaliteit op keukenkastjes kan, mits goed onderhouden, tot wel 15 jaar meegaan. Deze levensduur is afhankelijk van de gebruikte folie kwaliteit en de omstandigheden in de keuken, zoals blootstelling aan hitte en vocht. Regelmatig schoonmaken en vermijden van directe schade verlengt de levensduur van de wrap. Doordat wij dagelijks keukens wrappen, kunnen wij de mooiste afwerking garanderen.
 • Kan ik voorbeelden zien van keukens voor en na het wrappen?
  Zeker, wij bieden een uitgebreide fotogalerij van voor en na het wrappen van keukens. Deze afbeeldingen tonen duidelijk de impact van onze wrapdiensten, variërend van subtiele veranderingen tot complete transformaties. Deze galerij is een uitstekende bron om inspiratie op te doen en de kwaliteit van ons werk te zien. Bekijk onze projecten hier en hou onze socials in de gaten voor de meest recente keukenwrap projecten.
 • Wat onderscheidt keuken wrappen van keuken spuiten?
  Keuken wrappen biedt significante voordelen ten opzichte van spuiten. Bij wrappen kunnen alle delen van de keuken, inclusief vaste panelen, ter plekke worden bewerkt, wat vaak binnen één dag voltooid is zonder rommel of verfnevel. Spuiten daarentegen is doorgaans duurder, beperkt zich alleen tot de frontjes, en vereist dat de panelen voor meerdere dagen worden meegenomen voor behandeling. Wrappen biedt dus een snellere, schonere en meer uitgebreide oplossing voor een totale keukentransformatie.
 • Hoe duurzaam is wrapfolie voor keukenkastjes en keukenfronten?
  Wrapfolie staat bekend om zijn duurzaamheid en kan bij correct onderhoud tot wel 20 jaar in goede staat blijven. Dit maakt het een uitstekende langetermijnoplossing voor keukenrenovatie. De folie is bestand tegen alledaags gebruik, zoals krassen en vlekken, en behoudt zijn kleur en afwerking voor een lange periode, waardoor het een praktische en kosteneffectieve keuze is voor het updaten van keukens.
 • Kan ik mijn aanrechtblad wrappen en welke overwegingen zijn daarbij belangrijk?
  Ja, het is zeker mogelijk om een aanrechtblad te wrappen, en dit kan een opmerkelijke verandering in je keuken teweegbrengen. Echter, het is belangrijk om de juiste soort wrapfolie te kiezen die bestand is tegen de specifieke eisen van een aanrechtblad, zoals hittebestendigheid en slijtvastheid. Daarnaast moet het wrappen zorgvuldig en professioneel gebeuren om bubbels en plooien te voorkomen. Een goed gewrapt aanrechtblad kan niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteit van je keuken verbeteren.
 • Hoe kan ik mijn gewrapte keuken het beste onderhouden?
  Een gewrapte keuken onderhouden vergt een zorgvuldige aanpak. Gebruik voor het schoonmaken een zachte doek of spons met wat milde zeep en water. Vermijd het gebruik van schuurmiddelen of agressieve chemische schoonmaakmiddelen, omdat deze de folie kunnen beschadigen. Voor het beste resultaat, veeg gemorste vloeistoffen en vlekken direct af om permanente vlekken te voorkomen. Ook is het raadzaam om hete voorwerpen zoals pannen niet direct op het gewrapte oppervlak te plaatsen, om de integriteit van de folie te behouden. Heeft u meer vragen over het onderhouden van uw gewrapte keuken? Neem gerust contact op via info@keukencoat.nl
 • Wat houdt de garantie van Keukencoat in bij keuken wrappen?
  Keukencoat biedt een garantie van zes jaar op het wrappen van keukens, die dekking biedt tegen verkleuring, terugtrekken en breken van de folie. Deze garantie geldt onder de voorwaarde dat de originele oppervlakken niet geverfd zijn en geen loslatende fineerlaag of schade vertonen. Dit zorgt ervoor dat onze klanten gerustgesteld kunnen zijn over de duurzaamheid en kwaliteit van hun investering. In onze blog kunt u meer handige tips lezen over het onderhouden van uw gewrapte keuken.
 • Biedt Keukencoat milieuvriendelijke opties voor keuken wrappen?
  Ja, Keukencoat biedt milieuvriendelijke opties voor keuken wrappen. Onze eco-vriendelijke wrapfolies zijn ontwikkeld met oog voor duurzaamheid, zonder in te leveren op kwaliteit en esthetiek. Deze duurzame keuzes dragen bij aan zowel een verantwoorde levensstijl als een stijlvolle keukenmake-over.
keukenkastjes laten wrappen keukenblad keukencoat.png

1

Wat wij doen?

Alleen uw keukenkastjes laten wrappen? Dat is zeker niet de enige mogelijkheid bij Keukencoat.

Ook voor uw kantoor, meubels, wanden en nog zo veel meer, kunt u bij ons terecht. Kijk op onze diensten pagina om te zien wat wij allemaal doen.

2

Laat je inspireren

Benieuwd naar de beschikbare kleuren en stijlen voor je keuken? Bekijk onze uitgebreide selectie van wrapfolies. Mat zwart tot betonlook en houtlook. Van moderne tot klassieke designs, vind de perfecte match voor jouw keuken.

3

Plan mijn keukenwrap

Wil je weten wat het kost om je keuken te laten wrappen door Keukencoat? Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan. Ontdek onze betaalbare prijzen en begin met het transformeren van je keuken.

Bij Keukencoat, geleid door experts met jarenlange ervaring in keukenrenovatie, bieden wij een exclusief assortiment aan wrapfolie. Onze collectie omvat een rijk palet aan kleuren en texturen, zorgvuldig geselecteerd om aan elke stijlvoorkeur te voldoen. Van elegante houtlooks tot moderne beton- en metallic afwerkingen, elke keuze is gericht op het verhogen van de esthetische waarde van uw keuken. Ontdek onze duurzame en stijlvolle opties om uw keukenruimte te transformeren.

KLEURENEN STIJLEN

keukencoat luxe banner keuken wrappen nederland belgie achtergrond-01.png

Stap 01

Voorbereiding van het wrappen

De eerste stap in het wrapproces is een zorgvuldige voorbereiding. We beginnen met het verwijderen van alle handgrepen en inspecteren het oppervlak van de kastjes.

 

Als de bestaande fineerlaag los of beschadigd is, verwijderen we deze voorzichtig. Zo niet, dan maken we het bestaande oppervlak grondig schoon om een ideale basis te creëren voor de wrapfolie. Deze gedegen voorbereiding zorgt voor een optimale hechting van de folie en een gladde, duurzame afwerking van uw keuken.

Stap 03

Nauwkeurig Meten en Snijden

De derde stap in het wrapproces omvat een cruciaal aspect: het zorgvuldig meten en snijden van de wrapfolie. Voor de panelen hanteren we een 'extra-marge' benadering, wat betekent dat we de folie iets ruimer snijden dan nodig.

 

Dit garandeert dat de folie volledig over de randen van de kastjes past, zonder tekorten, voor een perfecte afwerking. Ons team hanteert de hoogste precisie om ervoor te zorgen dat elke snede perfect is, wat essentieel is voor het esthetische resultaat van uw keuken.

Stap 05

Randen perfect afwerken 

In stap 5 van het Keukencoat keuken wrapproces combineren we zorgvuldig snijden met onze speciale vouwtechniek voor de randen en hoeken van de keukenkastjes. Deze stap vereist precisie: overtollige folie wordt nauwkeurig afgesneden en de randen worden netjes afgewerkt. De hoeken krijgen extra aandacht door de folie over elkaar te vouwen, wat zorgt voor een sterke hechting en een keurige afwerking. Deze techniek verzekert een zo strak mogelijke look en duurzaamheid van het eindresultaat.

Benieuwd hoe Keukencoat een gewone keuken omtovert in een meesterwerk? Ons 6-stappen wrapproces, geïllustreerd met duidelijke video's, toont onze aanpak van begin tot eind.

 

Van de zorgvuldige voorbereiding tot de gedetailleerde afwerking, elke stap demonstreert ons vakmanschap en aandacht voor detail. Kijk mee en zie de transformatie zelf!

Stap 02

Primer aanbrengen voor superieure hechting

Verhoog de hechtkracht met stap 2 van ons wrapproces: het aanbrengen van een speciale primer. Deze belangrijke stap zorgt voor extra grip van de wrapfolie op je keukenkastjes.

 

Ons team gebruikt een hoogwaardige primer die een stevige basis vormt voor de folie, wat essentieel is voor een langdurige en duurzame afwerking. Dit proces verzekert dat je keuken niet alleen een prachtige make-over krijgt, maar dat deze ook bestand is tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik.

Stap 04

Folie vakkundig aanbrengen

Stap 04

Vakkundig folie aanbrengen zonder luchtbellen

In stap 4 van het keuken laten wrappen door Keukencoat, is het aanbrengen van de folie op de keukenkastjes een cruciale fase waarbij onze ervaren monteurs zorgdragen voor een perfecte installatie. Met hun expertise garanderen ze een volledig belvrije aanbrenging van de wrapfolie, waardoor eventuele imperfecties worden vermeden. Deze nauwkeurigheid zorgt voor een strak en naadloos resultaat, waardoor de keukenkastjes er niet alleen fantastisch uitzien, maar de folie ook duurzaam en betrouwbaar is.

Naföhnen en controle

Stap 06